ابتدا باید یک قاشق چایخوری از شکر را با مایه خمیر مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
حالا خمییر مایه عمل آمده را اضافه کنید ولی به هم نزنید و بدون اینکه هم بزنید مقداری از آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید و کم کم باقی آرد را در حالی که با قاشق چوبی هم می زنید به موا د اضافه کنید.
تا خمیر در کاسه جمع شود در مرحله بعدی باید خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز آرد پاشی شده حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا ۱۰۰ مرتبه بکوبیدش به روی میز تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدستی شود که به دست نچسبد.
در مرحله بعدی باید خمیر را داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید در جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود حدود یک تا ۱/۵ ساعت. رویش را یک نایلون یا پارچه تمیز بیندازید، حالا با دست پف خمیر را بخوابانید و برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی و نان و ... استفاده کنید.