ابتدا شیر را بجوشانید و صبر كنید تا ولرم شود و بعد مخمر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و ۵ دقیقه صبر كنیدو بعد شكر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید.
آرد و نمك را مخلوط كرده و ۳بار الك كنید تا هوا خورده و سبك شود و بعد آن را داخل ظرف گودی ریخته و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید
سپس خمیر را داخل ظرفی كه از قبل با كره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سوسیس ها را با مواد دلخواه مخلوط كرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، تکه هایی از خمیر بردارید و کمی بیشتر از طول سوسیس به شکل مستطیل پهن کنید سپس سوسیس را در مرکز خمیر بگذارید ، اطراف خمیر را با فاصله های یکسان برش هایی بزنید.
سپس با زرده تخم مرغ روی سطح خمیرها را برس بزنید تا پس از پخت طلایی شود.ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید
سپس داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود.