ابتدا ۳چهارم پیمانه آب جوش را كمی در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود و بعد آن را با مخمر مخلوط كرده و هم بزنید و رویش را یك پارچه مرطوب و تمیز قرار داده و یك ربع در جایی گرم و خشك قرار دهید تا عمل آید.
در ظرفی مناسب آرد ، نمک و شکر را مخلوط کنید و مرکز آن را گود کنید. روغن و مخلوط آب و مخمر را داخل حفره اضافه کنید و از اطراف ارد را به داخل ریخته و مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست در آید. خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و ، روی ظرف را با پارچه ای مرطوب و نخی خوب بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.
پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطحی که آرد پاشیده اید خمیر را پهن کنید و نوارهایی به عرض ۴ سانتیمتر و طول ۲۰ سانتیمتر از خمیر برش بزنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را ته سینی فر بچینید ، روی خمیرها را با روغن زیتون یا روغن مایع برس بکشید سپس روی سینی را با نایلون بپوشانید و ۲ ساعت استراحت دهید.
خمیرها را پس از استراحت داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و روی نان ها طلایی شود .
.سیرها را ریز كرده و در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس با جعفری خرد شده مخلوط کنید و این سس را بعد از آماده شدن نان روی آن بزنید سپس سرو کنید.