ورود
ثبت نام
درباره ما
تماس با ما
صفحه اصلی
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
اخبار ویژه
نان مغزدار کراسان
مشاهده مواد لازم
آرد را با بیکینگ پودر الک کنید
تخم مرغ و شکر و نمک و کره و ماست را مخلوط کنید
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید
روی سطح صافی را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید
خمیر را به شکل مثلث برش دهید
از لبه پهن خمیر شکلات یا کشمش را بریزید
شروع کنید به رول کردن خمیر به شکل کراسان
داخل سینی چرب شده با فاصله بچینید و روی آنها را اگر خواستید با برس کمی چرب کنید
به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید
اگر دوست داشتید روی نانها طلایی شود در آخر پخت چند دقیقه آنها را گریل کنید . نوش جان
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پختن
30 دقیقه
مناسب برای
4 نفر
ملیت
ایرانی
وعده غذایی
نویسنده
فودیکا
در تاریخ
1396/11/05
آرد
5 پیمانه
تخم مرغ زده شده
2 عدد
کره ذوب شده
1 پیمانه
شکر
2 قاشق سوپ خوری
نمک
1/1/3 پیمانه
بیکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
ماست چکیده
1 قاشق چای خوری
شکلات یا کشمش یا خلال پسته
1/2 پیمانه
دستورپخت های پیشنهادی
مطلبی برای نمایش وجـود ندارد
مطالب مرتبط