ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب کنید و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز کنید و خمیر را داخل ظرف بیاندازید.
گوجه فرنگی را در آب جوش بگذارید و پوست آن را بگیرید و گوشت گوجه فرنگی را خرد کنید و آن را داخل خمیر بیاندازید و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن بپاشید و کمی هم جعفری بریزید و پنیر را روی آن رنده کنید
بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا بگذارید تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود.