در یک قابلمه، پیاز، گوشت و سیر را تفت دهید تا اینکه گوشت کاملا بپزد و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید.
فلفل قرمز، ادویه ایتالیایی و سس پیتزا را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه آرام بجوشد.
در این زمان، قالب پیتزا را یا روغن چرب کنید و خمیر را داخل قالب پخش کنید و روی خمیر یک چهارم فنجان پنیر پارمسان را پخش کنید و نصف مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید و پخش کنید و یک دوم فنجان پنیر موزارلا را پراکنده کنید و دوباره باقیمانده مخلوط گوشت را روی آن بریزید
سپس روی گوشتها باقیمانده پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را پخش کنید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته طلایی شود.