سعی کنید از اسفناج جوان یا برگهای ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .
قارچ ها را اسلایس کرده و سیبها را نیز به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکرده و کمی هم مزه دار شوند .
اسفناجها را همراه انار دون شده و قارچ و سیبها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود . سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .