لوبیاها را كه از روز قبل خیساندهاید، در یك قابلمه جادار بریزید و روی آن تا یك وجب بالای لوبیاها، آب سرد بریزید و با یك قاشق چایخوری نمك، روی شعله زیاد به جوش آورید، سپس در قابلمه را بسته و ۴۵دقیقه تا یك ساعت بپزید.
فلفل دلمهای را روی شعله یا در فر گریل كنید تا روی آن كاملا زغالی شود سپس آن را در كیسه فریزر بگذارید. پس از ۱۰دقیقه پوست آن را كنده و گوشت آن را خلالی خرد كنید
لوبیا را آبكش كنید و با ماهی تن، فلفل دلمهای، جعفری و پیازچه مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.