ورود
ثبت نام
درباره ما
تماس با ما
صفحه اصلی
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
اخبار ویژه
خوراک عدس و قارچ
مشاهده مواد لازم
گوجه فرنگیها را با رنده و یا در مخلوط کن له کنید تا یکدست شوند .
عدس، قارچ و آب گوجه فرنگی را با ادویه جات به مدت ۴۵ دقیقه بپزید
سپس سیب زمینی ها ی نگینی خورد شده را به آنها اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه ی دیگر با هم بپزند
در پایان کمی روغن زیتون به آنها اضافه کرده و سرو نمایید.
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان پختن
50 دقیقه
مناسب برای
1 نفر
ملیت
ایرانی
وعده غذایی
ناهار و شام
نویسنده
فودیکا
در تاریخ
1396/07/29
عدس
1 فنجان
قارچ
4 عدد
سیب زمینی
1 عدد
گوجه فرنگی
2 عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
روغن زیتون
به میزان لازم
دستورپخت های پیشنهادی
استانبولی پلو
20
25
35
سمبوسه سیب زمینی
20
25
35
کرپ ساده
20
25
35
بروسکتا با کرم عدس
20
25
35
املت سیب زمینی و پنیر
20
25
35
پاستای لیمویی با مرغ
20
25
35
استیک مرغ
20
25
35
دمپختک
20
25
35
مطالب مرتبط