ورود
ثبت نام
درباره ما
تماس با ما
صفحه اصلی
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
اخبار ویژه
کته تند
مشاهده مواد لازم
اگر غذای تند دوست ندارید كمی از فلفل این غذا كم كنید
این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به آن رب بزنید رب نارنج بهترین گزینه است
میتوانید به مواد اولیه فلفل دلمه ای یا پیازچه هم اضافه كنید.
ابتدا در ظرفی مناسب كره را داغ كرده و پیاز خرد شده را به آن اضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم
سپس مرغ را قطعه قطعه كرده و در پیاز تفت میدهیم
سپس ادویه را اضافه میكنیم و تا حدی كه بوی خامی آن برود تفت میدهیم و سبزی را هم اضافه میكنیم
سپس برنج شسته شده را به آن اضافه كرده و با آبغوره و زعفران آن را مانند كته عادی دم میكنیم.
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پختن
60 دقیقه
مناسب برای
4 نفر
ملیت
ایرانی
وعده غذایی
ناهار و شام
نویسنده
فودیکا
در تاریخ
1396/07/11
پیاز
1 عدد
مرغ
200 گرم
برنج
3 پیمانه
آبغوره
1/2 پیمانه
سبزی معطر
1 قاشق سوپ خوری
کره
100 گرم
روغن
به میزان لازم
فلفل قرمز
1 قاشق سوپ خوری
نمک
به میزان لازم
دستورپخت های پیشنهادی
هواری ماهی
20
25
35
فلفل پلو
20
25
35
ته چین گوشت و ذرت
20
25
35
كنگرپلو با فيله مرغ صدفی
20
25
35
امگشت پلو
20
25
35
دمپخت شیرازی
20
25
35
قارچ پلو
20
25
35
پلو عطری
20
25
35
مطالب مرتبط