ابتدا برنج را شسته، مثل همیشه آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را پوست کنده، بشویید، نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، همراه پیاز تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی را به مواد افزوده، هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. در این مرحله زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید. سپس هویج پخته نگینی خرد شده و فلفلدلمهایهای نگینی خرد شده را افزوده، مواد را مخلوط کنید و بگذارید به روغن بیفتد. در انتها مواد را مثل لوبیاپلو لابهلای برنج آبکش شده بدهید، به مدت ۴۵ دقیقه آن را دم بگذارید و سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.