خمیر را نصف کنید از آن اندازه نارنگی کوچک جدا کنید بگذارید روی تکه دیگر .بعد قسمت بزرگتری رو باز کنید بطوریکه قطرش از قطر قالبتان ودوتا دیواره هایش بیشتر باشد .قالب رو چرب کنید وخمیر رو بگذارید داخل قالب و دیواره هارا محکم کنید .اضافه های آن را جدا نکنید بگذارید باشد.
بقیه خمیر را باز کنید که بزرگتر از قالب باشد و بیاندازید روی مواد حالا با وردنه روی قالب حرکت کنید که هم علاوه بر بریدن لبه های اضافه کنارهای دوتا خمیر بچسبن به همدیگر حالا مجدد با چنگال سوراخ بزنید تا بخار بیرون بیاید وخمیر پاره نشود
با بقیه خمیر برای روی آن تزئین بگذارید ودورآن را با چنگال فشار بدهید دورتا دور که کناره ها باز نشوند. بعد یک تخم مرغ ویک قاشق سسخوری روغن مایع و یک قاشق سسخوری شیر و کمی زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید.