آرد را داخل کاسه بریزید ( البته الک شده ، از الک ریز رد شده ) سپس مایه خمیر خشک را به آن اضافه کنید ( بصورت خشک ) و خوب مخلوط کنید ۳/۴ فنجان آب را با شکر کاملا ترکیب کنید و شکر را در آب حل کنید
سپس به آرد اضافه کنید و رطوبت و آب را کم کم به آرد با ورز دادن اضافه کنید همراه با نمک روغن زیتون و ۱۰ دقیقه دیگر هم این کار را ادامه دهید
سپس در یک ظرف دربسته به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت آشپزخانه استراحت داده سپس چانه کرده روی تخته کار با وردنه تسطیح کرده و داخل یک بشقاب تفلون چرب شده استراحت ثانویه را دهید
پس از تخمیر دوم گاز فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا درجه ۶ گاز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط بپزید .
سپس بیرون بیاورید تا ترد شود . پوست و هسته خرما را بگیرید و نصف کنید مقداری را نگه دارید و مقداری دیگری را هم به قطعات کوچک خرد کرده و با پنیرخامه ای ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست بدست آید .
آناناس را به قطعات کوچک خرد کرده و کیوی را پوست گرفته اسلایس کنید سپس روی خمیر پیتزا با یک قاشق غذاخوری ترکیب خرما و پنیر را یکنواخت پخش کنید
سپس به ترتیب و پله پله اول آناناس سپس کیوی را و بعد از آن دوباره آناناس ( این کار را تا آخر ادامه دهید) و در آخر خرما پوست گرفته را روی کار بچینید