اگه از ذرت تازه برای این سوپ استفاده می کنید، می تونید ذرت رو اول بپزید یا این که این کار رو نکنید. من اول ذرت ها رو کباب می کنم تا مزه ی بهتری به سوپمون بده.
برای کباب کردن، پوست ذرت ها رو نکنید و بزارید روی ذرت بمونن و ذرت ها رو مستقیماً روی شعله ی زیاد بگیرید تا زمانی که پوسته ی ذرت ها بریان بشن، حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه. بعد اونا رو از روی شعله بردارین و بزارین یکم خنک شن، حالا پوسته و موهای ذرت ها رو جدا کنید!
ساقه های ذرت ها رو دو نیم کنید. اونا رو با ۶ فنجان آب و برگ بوها داخل یه قابلمه قرار بدین. بزارین بجوشن، بعد در قابلمه رو بزارین و اجازه بدین حدود ۳۰ دقیقه آروم بپزن
اگه این مرحله رو انجام ندین باید ۱ لیتر عصاره ی مرغ یا سبزیجات به اضافه ی ۲ فنجان آب به جای عصاره ی ذرت استفاده کنید.
داخل یه قابلمه کره رو با حرارت ملایم رو به بالا آب کنید. تکه های پیاز وپیازهای رازیانه رو اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تا وقتی که شفاف بشن اونا رو تفت بدین. سیرها رو اضافه کنید و یه دقیقه ی دیگه همه ی مواد رو تفت بدین.
آبلیمو رو داخل قابلمه اضافه کنید و با شعله ی ملایم بزارین نیم ساعت بپزن. وقتی مواد دارن می جوشن ساقه های ذرت رو از بقیه مواد جدا کرده و اونا رو دور بریزین. پیاز ها و تکه های پیاز رازیانه و سیب زمینی ها رو به قابلمه اضافه کنید.
بعداً عصاره ی ذرت رو همراه با برگ های بو اضافه کنید. خوب به هم بزنید و نمک رو برای مزه دار کردن اضافه کنید. چون ذرت ما بدون نمک بود شاید به نمک بیشتری نیاز داشته باشید. به مدت ۲۰ دقیقه تا وقتی که سیب زمینی ها خوب پخته بشن بزارین به آرومی بجوشن.