ریشه و برگهای سبز ترهفرنگی را جدا، قسمت سفید آن را خرد کنید و بشویید؛ با دو، سه لیوان آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از پختن، ترهفرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد کنید.
آرد را با کمی کره تفت دهید؛ حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید تا آرد در آب گوشت حل شود.
تره فرنگی آماده شده را داخل این مایه بریزید، بگذارید چند جوش بزند تا سوپ کمی غلیظ شود. نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید
زردههای تخممرغ را خوب بزنید و با کمی آبلیمو و نمک مخلوط کنید؛ داخل ظرف سوپخوری بریزید و سوپ را داغ داغ روی تخممرغ بریزید و هم بزنید.
در صورت تمایل زردههای تخممرغ را میتوانید از دستور حذف کنید. در آن صورت باید بگذارید سوپ به خوبی جا افتاده و غلیظ شود.