تخم مرغ ها را به همراه 1لیوان شکر،پودرهل،کمی از زعفران و وانیل با همزن دستی یا برقی آن قدر هم میزنیم تا کرمی و کشدار شود.
مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و در فری که از یک ربع قبل روشن کردیم تا گرم شود قرار میدهیم .دمای فر گازی 180درجه و فر برقی 160درجه مناسب می باشد.
برای تهیه شربت یا لیوان باقی مانده از شکر را با آب ، زغفران ، گلاب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
زمانی که شربت و کیک کاملا خنک شدند(کیک حداقل 3 ساعت استراحت می خواهد)،کیک را با چاقو به دلخواه برش می زنیم و روی سطح آن با خلال سوراخ هایی ایجاد می کنیم و همه شربت را به آرامی روی سطح کیک می دهیم و حداقل 2ساعت در یخچال قرار میدهیم تا همه شربت به خورد کیک برود.