پنیر خامه ای، خامه ترش، سفیده تخم مرغ، آرد ذرت، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند سپس یک قاشق غذاخوری شکلات خرد شده و تکه های میوه یا مربا را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
مواد را داخل فنجان بریزید و داخل ماکروفر با توان ۱۰۰% به مدت ۲ الی ۳ دقیقه قرار دهید (به دلیل تفاوت دمای ماکروفرها در زمان پخت به فنجان نگاه کنید، هر زمان بر روی مواد حباب دیدید ماکروفر را خاموش کنید، پخت بیش از اندازه چیز کیک را شکننده و خشک می کند).
فنجان را از ماکروفر خارج کنید و خرده های بیسکوییت و یک قاشق باقی مانده شکلات را روی مواد بریزید، فنجان را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا چیز کیک سرد شود سپس سرو کنید.