به این صورت که هر میوه ی تابستونی رو که دلتون خواست( شامل: آلو ، آلبالو، گیلاس، اخته ، آلوچه، آلوزرد، قیصی، آلوقرمزززز، تمشک ) میریزین توی قابلمه ، روش آب میریزید یه کم نمک و شکر و گلپر هم میریزید میزان این چاشنی هاش سلیقه ایه،یکی ترش دوس داره، یکی ملس.
بعد درشو میذارید و اجازه میدید حدود نیم ساعت بپزه، در حدی که وقتی با قاشق میزنید روی میوه ها له بشن. اگه دوست داشتید قبلش هسته هاشو جدا کنید ،من با هسته میذارم چون هسته هاش هم بخشی از وجود آلاسکاس.
بعد توی آبکش میریزید و آبش رو جدا میکنید،میوه ها رو یه کم با پشت قاشق له میکنید و قاطی آبش میکنید و در لیوان ریخته با یک چوب بستنی راهی فریزر کنید بعد از یخ بستن از لیوان جدا کنید و نوش جان کنید