در یک شیرجوش کوچک کره، سیر و سبزیجات را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط آنها را هم بزنید تا کره ذوب شود. سپس از روی حرارت بردارید تا پاپکورن ها آماده شوند.
روغن و دانه های ذرت را داخل قابلمه بزرگی با هم مخلوط کنید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت متوسط قابلمه را تکان دهید تا پاپکورن ها شکوفه کنند. سپس آنها را داخل کاسه بزرگی بریزید.
کره را با صافی صاف کنید تا سیر ها جدا شوند. سپس به آن نمک . پنیر را اضافه کنید و روی پاپکورن ها بریزید و هم بزنید تا مواد به خود همه آنها برود.