پياز را پوست كنده، شسته و نگيني خرد كنيد. داخل تابه مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. پيازها را در روغن داغ ريخته، تفت دهيد. وقتي پيازها خوب طلايي و برشته شدند، گوشت چرخ كرده را به آنها افزوده و با قاشق از هم باز كرده، و سرخ كنيد. ادويهجات (نمك، فلفل، آويشن و زيره) را هم به گوشت بيفزاييد تا گوشت حين سرخ شدن مزهدار شود.
قارچها را شسته، ورقهاي يا نگيني (به دلخواه) خرد كنيد. وقتي گوشت سرخ شد، قارچها را هم اضافه كرده، تفت دهيد. حالا نوبت رب گوجه فرنگي است كه با مواد مخلوط شود.
به سفيده تخم مرغ، شير و روغن اضافه كرده و با چنگال خوب هم بزنيد. خميرهاي مثلثي يوفكا را روي سطحی صافي بچينيد.و اين مخلوط را با قلمموي مخصوص آشپزي روي خميرهاي يوفكا بماليد.
از همان قسمتي كه مواد را ريختهايد (قسمت پهن يا قاعده مثلث) نان را از سطح جدا كرده و به آرامي به شكل لوله جمع كنيد؛ طوري كه قسمت نوك مثلث روي رول قرار بگيرد.
زرده تخممرغ را با چنگال خوب بزنيد و بعد با قلمموي آشپزي روي نانهاي بورك آماده شده بماليد و روي اين لايه چسبناك را كنجد يا تخم خرفه بپاشيد. فر را هم روشن كنيد تا با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم شود.
بوركهاي آماده شده را در سيني فر بچينيد. بعد از گرم شدن فر، سيني را در طبقه وسط قرار دهيد و به مدت حدود يك ربع تا ۲۰ دقيقه صبر كنيد تا روي نانها طلايي شود. البته اگر زودتر از اين زمان هم روي نانها طلايي و برشته شد ميتوانيد فر را خاموش كنيد.