ساختن مایع اصلی خامه ، شکر ، پودر قند را با کره مخلوط کنید. تخم مرغ هارا اضافه کنید و همچنین روغن گیاهی را باهم مخلوط میکنید
آرد ,کرم تاتار, نمک , جوش شیرین , بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده به مایع مواد اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم . عصاره بادام را اضافه میکنیم .
مایع به دست آمده را به شش قسمت به صورت توپ در بیاورید که یکی از آنها باید از بقیه کوچکتر باشد رنک غذاها را به توپهای خمیر اضافه میکنیم و تا جای که رنک به خورد مواد برود ورز می دهیم.
از یک ظرف مستطیلی استفاده میکنیم و پلاستیک را داخل ظرف قرار می دهیم . خمیرههای رنگ شده را در ظرف قرار میدهیم و با مالش آنها را یکی پس از دیگری صاف میکنیم .(رنگ سیاه باید اول گذاشته شود)
مایه را با پلاستیک بسته و به مدت چهار ساعت یا یک شب در فریزر قرار میدهیم مکعب بدست امده را از پلاستیک بیرون آورده و به صورت باریک برش می دهیم .
مایع برش خرده را بر روی کاغذ فر قرار داده و در فر به مدت ۱۲ دقیقه با ۳۵۰ درجه فارنهایت می پزیم . بعد از ۱۲ دقیقه ظرف را از فر بیرون کشیده و سریع قالب خود را در کیک فرو ببرید و اشکالی که می خواهد را درست کنید .
برای چسباندن کیکهای برش خورده باید پودر قند را با شیر مخلوط کرده و با این کار یک مایع چسبناک تولید می شود. و داخل یک کیسه فریزر کرده و نوک انرا برش میدهیم .
ایجاد جا برای اسمارتیز بر روی لبه شکل خود مایع جسبناک را می ریزید . و بعد اسمارتیز و تکه دیگر شکل را با مایع چسبناک می چسبانیم
لایه چسب زده برای گذاشتن لایه ۲ ،گذاشتن لایه ۲، قرار دادن اسمارتیز ،قرار دادن لایه آخر، نمونه ها ،چه سورپرایز خوبی می شه برای فرزند شما