یه قالب کیک (گرد) ۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی یا فویل میپوشونیم و بمدت ۱۰ دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
نصف توت فرنگی های خرد شده رو به بستنی اضافه میکنیم و حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا بستنی صورتی رنگ بشه. سپس بستنی رو با توت فرنگی های له نشده مخلوط میکنیم و به قالب کیک سرد شده منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم.
بیسکویت رو خرد کرده و با نصف خامه مخلوط میکنیم و روی بستنی میریزیم و حداقل ۲ ساعت تو فریزر قرار میدیم تا حالت بگیره. (اگر بیش از ۲ ساعت تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه).
بعد از آماده شدن بیسکویت بستنی بقیه خامه رو میزنیم تا فرم بگیره. بستنی رو از قالب بیرون میاریم و از خامه برای تزئین کیک بستنی استفاده میکنیم.