گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رندهشده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمهای نگینیشده مخلوط کنید و ورز دهید.
آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.
برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجهفرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
آنگاه کبابها را داخل نان مخصوص ترکیهای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمهای میل کنید