ابتدا در ظرفی مناسب كمی زردچوبه را با نمك تفت داده و مرغ را به آن اضافه میكنیم و با مقداری آب آبپز میكنیم. دو عدد پیاز دیگر را خرد كرده و سرخ میكنیم.
فلفل دلمهایها را هم به صورت نگینی خرد كرده، به پیازها افزوده و تفت میدهیم و پس از پخت، مرغها را به آنها اضافه كرده و در تابه را میگذاریم تا كاملا نرم شوند.
فلفل ها را به صورت نگینی خرد میكنیم و انها را سرخ كرده و به پیاز ها اضافه میكنیم.مرغها را پس از پخته شدن ریش ریش كرده و به فلفل ها اضافه میكنیم و زعفران را به آنها اضافه میكنیم .