پوست میگو را بگیرید و دمهایشان را بگذارید بمانند. پیازها را به صورت باریک برش دهید. آب ۱ عدد لیموی ترش را بگیرید.میگو را کاملا به نمک و فلفل آغشته کنید.
تابه را بر روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. وقتی تابه کاملا گرم شد، کمی روغن به تابه اضافه کنید تا کف آن را بپوشاند.
میگو را در تابه بیاندازید و تا جایی که کمی صورتی رنگ شدند تفت دهید (احتیاجی به سرخ شدن کامل میگو نیست). سپس از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
پیاز را در تابه ریخته، حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند. سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر هم تفت دهید.
آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کرده، شعله را کم کنید میگو را به تابه بازگردانید و حدود ۵ دقیقه بگذارید آرام بپزد.جعفری را اضافه کرده، طعم و نمک غذا را تست کنید. میگو را با برشهای لیمو تزیین کرده میتوانید همراه با برنج سرو کنید.