پودر ژلاتين را همراه آب سرد و شربت يا سس توت فرنگي در ظرفي ريخته و مخلوط كنيد. ظرف را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد و دائم هم بزنيد تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روي حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
سفيده های تخممرغ را به همراه وانيل و پودر قند در ظرفي ريخته و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود.
خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفيده تخممرغ شيرينشده اضافه كرده و مخلوط كنيد. حالا نوبت اضافه كردن مخلوط ژلاتين ولرم است. آنها را به آرامي مخلوط كنيد. موس توت فرنگي آماده است
براي سرو يك نفره دسر ميتوانيد تلقهاي خريداري شده (از فروشگاههاي لوازم قنادي) را به اندازه ۵×۲۰ سانتيمتر برش بزنيد آنها را از طول به سه قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر برش مستطيل شكل را لوله كنيد تا به شكل استوانهاي شفاف دربيايد. لبهها را با چسب بچسبانيد.
به اندازه مقطع هر استوانه تلقي كيك برش بزنيد و در ته هر قالب يك نفره بگذاريد. همه كيك را به اين روش در ته ظرفها بگذاريد. روي كيكها را با موس توت فرنگي بپوشانيد.
روي سطح دسر يك تكه توت فرنگي گذاشته و براي لايه آخر روي مواد را با بريلوي توتفرنگي بپوشانيد. دسر را با توت فرنگي تزئين كرده و به مدت ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود