پیازها را ریز خرد کنید. گوشت بوقلمون دودی یا ژامبون بوقلمون را بهصورت رشتهای خرد کنید. نان را در تستر یا تابه، تست کنید.
اجاق را روشن کنید و ژامبون را در تابهای بزرگ و روی حرارت متوسط برای ۰۱ دقیقه تفت دهید تا برشته شود. آن را به بشقابی منتقل کنید.
پیازها را به تابه اضافه کنید و آنها را برای ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد را افزوده و برای ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. شعله را تا حد متوسط زیاد کنید، شیر و آب گوشت یا مرغ را بیافزایید و در حالیکه آن را هم میزنید اجازه دهید تا به جوش بیاید.
شعله را کم کنید و همانطور که مواد را هم میزنید، اجازه دهید برای ۶ دقیقه بجوشند تا کمی غلیظ شوند. آن را از روی حرارت بردارید و ۱ پیمانه پنیر را با مواد مخلوط کنید. به مواد نمک و فلفل بزنید.
نانها را روی سینی فر بچینید. روی هر کدام مقداری سس خردل بمالید، سپس مقداری از سس پنیری و در نهایت تکههای گوجهفرنگی را روی نان قرار دهید.
گوشت بوقلمون را با باقی سس پنیری در تابه تفت دهید. بوقلمون را بهطور برابر بین نان تستها تقسیم کنید و روی آنها ¼ باقیمانده پنیر را بپاشید. آن را برای ۲ دقیقه گریل کنید تا پنیر روی آن طلایی شود.