ورود
ثبت نام
درباره ما
تماس با ما
صفحه اصلی
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
دستورهای غذایی
بر اساس وعده های غذایی
صبحانه
میان وعده
پیش غذا
ناهار و شام
دسر
بر اساس نوع غذا
غذاهای سنتی
غذاهای مدرن
سوپ
سالاد
خوراک
پیش غذا
پیتزا
دسر
ترشی و شور
چاشنی و ادویه
سس و رب
نان و خمیر
غذای دانشجویی
مربا و کمپوت
غذای ملل
غذای رژیمی
نوشیدنی
غذای محلی
تنقلات
غذای کودک
کیک و شیرینی
بر اساس مواد اولیه
مرغ
ماهی
گوشت
تخم مرغ
قارچ
پنیر
شکلات
بر اساس ملیت
غذاهای ایرانی
غذاهای فرنگی
دانستنی ها
طب سنتی
خواص غذاها
گل و گیاه
اخبار ویژه
توپک مرغ پنیری
مشاهده مواد لازم
هنگام جمع کردن مرغ روی پنیر باید مراقب باشید تا جایی از پنیر بدون روکش مرغ نباشدچون هنگام سرخ کردن پنیر آب میشود و بیرون میریزدو مرغ تو خالی میشود
سینه مرغ چرخ شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و زعفران را با هم مخلوط میکنیم
به اندازه یک توپ کوچک از مخلوط مرغ برداشته و کف دست پهن میکنیم
مقداری پنیر پیتزا وسط آن میگذاریم و مرغ را روی پنیر جمع میکنیم تا مرغ روی پنیر را کاملا بپوشاند
در آخر درون روغن داغ سرخ میکنیم
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پختن
30 دقیقه
مناسب برای
5 نفر
ملیت
ایرانی
وعده غذایی
ناهار و شام
نویسنده
فودیکا
در تاریخ
1396/06/10
سینه مرغ چرخ شده
1 عدد
جعفری خرد شده
1 پیمانه
پنیر پیتزا
2 پیمانه
زردچوبه
1/2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
زعفران آب کرده
1 قاشق غذاخوری
دستورپخت های پیشنهادی
بیف استراگانف
20
25
35
پنکیک سیب زمینی و عدس
20
25
35
چیکن استراگانف
20
25
35
شنسیل ماهی
20
25
35
بقچه بادمجان
20
25
35
جوجه چینی
20
25
35
خوراک دل آذربایجانی
20
25
35
فیله ماهی سوخاری
20
25
35
مطالب مرتبط