دو کاسه ماستخوری هویج رنده شده، یک عدد پیاز متوسط رنده شده، ۵ عدد تخم مرغ، کمی نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو هویج آماده شود. به جای زردچوبه میتوانید از زعفران استفاده کنید که طعم و عطر بهتری به کوکو میدهد
نصف مایه کوکو را در روغن داغ شده بریزید، یک قاشق زرشک روی آن بپاشید. بقیه مایه کوکو را روی زرشکها ریخته، در ظرف را بگذارید تا کوکو کمی بسته شود
کوکو را برش دهید و در ظرف را دوباره بگذارید. دوباره روی محل برش قبلی را برش دهید ولی در ظرف را نگذارید تا لبه های کوکو هم سرخ و برشته شود.